Milatos, Rethymnon ja Kournas

Näiden loppujen Kreeta-kuvien lokaatioiden selvittämiseen sai käyttää Googlea apuna, niin tehokkaasti vuodet on kaikki paikannimet muistista pyyhkineet. Mutta sain kuin sainkin selville, että upeiden vuorien keskellä sijaitseva katsastamamme luola oli nimeltään Milatos. Urheasti mummunikin oli näköjään jaksanut kivuta ihmettelemään luolaa, jonka sisälle on rakennettu pieni valkea kirkko.

kreeta66 kreeta6869kreeta67 kreeta64kreeta70 kreeta71

kreeta72 kreeta73 kreeta74

Päivät Kreetalla taisivat kulua vuokra-autolla ympäri saarta huristellessa, sillä kuvasaldo on jäänyt kovin pieneksi. Tuossa aivan mielettömän kirkkaassa vedessä tuli ainakin pulikoitua päivittäin!

kreeta75kreeta7779 kreeta76 kreeta77 kreeta80

Rhetymnonin kaupungissakin tuli vierailtua. Vanhankaupungin kadut olivat tietysti vertaansa vailla, mutta shoppailu taisi tuossa vaiheessa vetää pidemmän korren.

kreeta81

Kournas-järvellä sopivasti samaan aikaan suuren koululaisryhmän kanssa.

kreeta82

kreeta83 kreeta84

Varsin rehellistä lomailua hotellin uima-altaalla ja vieressä olevalla hiekkarannalla oli tuo Kreetalla vietetty viikko. Välillä käytiin saaren pienissä kaupungeissa ja ihmettelemässä nähtävyyksiä, ja iltaisin saatettiin nauttia joku hyvä drinksu illallisen päälle (myös Johanna 15-vee, aijai). Mukavia muistoja sieltä on jäänyt, mutta kutkuttaisi kyllä lähteä uudelleen! Voisi reissu näyttää varsin erilaiselta nykyisten intressien valossa.

kreeta6585

In English: Last photos from Crete in 2006. Visited the cave of Milatos, the town of Rethymnon and the lake Kournas. I have very warm memories from this holiday, but I would definitely want to go again, and the trip would probably look pretty different with my current interests!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Milatos, Rethymnon ja Kournas

 1. Ihania nuo kaikki kapeat kujat!

  Mä olin teininä tasan kaksi kertaa vanhempien ja siskon kanssa lomalla. Mentiin Kyprokselle ja loma oli juurikin sitä altaalla loikoilua ja meren rannalle kävelyä. Jotenkin Katja 14-vee ei ihan innostunut aiheesta ja kahden matkan jälkeen kieltäydyinkin menemästä mukaan 😀
  Kyllä näin ”aikuisena” on löffilomatkin maistuneet oikein hyvin, heh!

  Tykkää

  1. Hehah, kumman tutulta kuulostaa. Mulla luku oli huimat kolme perhelomaa, mutta kyllä se reissuun pääseminen aina kelpasi, vaikka matkaseura aika ajoin ottikin pannuun ja nolotti asiaan kuuluvalla tavalla! Onneksi niistä tilanteista sai revittyä myös huumoria, niin selvisi edes jotenkuten järjissään. 😀 Kummasti tommosetkin taitaa vahvistaa perhesuhteita, kun vieläkin jaksetaan naureskella yhdessä niille lomasekoiluille.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s