Böömiläinen katugalleria

Ústíssa lähellä yliopiston kampusta on tällanen graffitein värikkääksi maalattu muuri, josta tuli ihan mieleen Berliinin East side gallery, joskin nämä kuvat taisivat olla lähinnä taideopiskelijoiden käsialaa. Päräyttäviä olivat silti, tämmöistä lisää!

2 kommenttia artikkeliin ”Böömiläinen katugalleria

  1. Päräyttävä on myös tämä blogisi! Selasin valehtelematta aivan kaiken läpi. Ihastuin valokuviin ja niiden tunnelmiin, kaikkiin paikkoihin ja elämiseen, jonka olet taltioinut tänne.

    Mistä rakkautesi matkustamiseen sai alkunsa? Ja miten rahoitat reissaamista, itsellä on ainakin aina kauheeta häslinkiä jos tulee mieleen että tahtoo lähteä kauas.

    Tykkää

  2. Kaiken, huh, siinä varmaan meni tovi! Mutta tosi kiva kuulla että tykkäät 🙂

    Oon aina ollu vähän tämmönen vierivä kivi ei sammaloidu -tyyppi, lapsena muutin paljon paikasta toiseen ja ulkomaillakin asuin, joten kai se uteliaisuus maailmaan jostain sieltä kumpuaa. Oon reissannut ihan töissä ansaitulla rahalla, opintolainalla ja -tuella sekä EU:n rahoilla kuten nyt tolla Erasmus-apurahalla. 😀 Oon vaan priorisoinut matkustamisen ja esimerkiks tatuointihaaveet ja muut varoja vaativat hankinnat on saaneet aina siirtyä reissujen tieltä jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Ja tietty koitan reissata mahdollisimman halvasti.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s