Middle Earth

Samalla luontokuvaus ja -rakkauslinjalla jatketaan, nimittäin tuo ihan Keski-Maan näköinen Lenholmenin luonnonsuojelualue Paraisilla on niiin kaunis! Käytiin siellä ihastelemassa perinnemaisemia yksi lauantai. Oon ihan varma, että jos haltioita on olemassa, ne asuu tuolla, eikä missään Lórienissa. Lammaslaumakin siellä laidunteli kaikessa rauhassa. Alue oli aidattu niiden takia. En saanut lampaista kuvaakaan, kun ensin piti kiertää portin kautta aidan toiselle puolelle, pellolle jossa ne olivat, ja sitten kun sinne asti pääsi, ne määkivät otukset olivatkin painuneet metsään syömään ruohoa, ja kamerasta loppuivat patterit. Lehmiä ei näkynyt, ehkä ne ovat tuolla vain kesemmällä. Ihan rakastuin tuohon paikkaan, sinne voisi mennä joskus teltan kanssa, jos siellä nyt ylipäätään saa leiriytyä.
Seuraavaksi täytyykin jatkaa kansantalouden tenttiin lukemista, ja illemmalla joogaan. Pitää kyllä ottaa vähän varovasti, kun sekä polvi että akillesjänne ovat olleet jo jonkin aikaa kipeitä.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Middle Earth

  1. ompa kaunista <3 ja sulla on jotenki kivat vaatteet, näytät menninkäiseltä :) höhlä kun nyt tästä postauksesta tuli metsälenkkifiilikset, mut todellisuus on vähän ikävä kun koulu kutsuu. noo ehkä illemmalla :>

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s