Hampurista Kööpenhaminaan

Hampurista ei näköjään liikaa kuvia ole. Lähdettiin siellä tietysti St. Paulille ja Reeperbahnille ulkoilemaan. Sieltä löytyi pari hauskaa kuppilaa, tuo levyttelysohvilla sisustettu letkeä reggaebaari ja toinen, jossa soi pelkästään vanha happorock. Suunnilleen loput baarit siellä näyttivät sitten olevankin vähän kyseenalaisempia paikkoja.

Oltiin yötä Hampurin merimieskirkossa. Siellä oli tommonen hauska 80-vuotias papukaija! Ihana. Niin ja karjalanpiirakoita tarjolla.

Tuota Astra-bisseä lähti pari korillista kotiinkin, eikä ollut kallista. Rakennettiin muuten niistä hauskannäköisistä koreista sohvapöytä iskemällä siihen päälle joku lastulevyn kappale.

Suuria siltoja Tanskassa.

Kööpenhaminassa meinattiin ensin nukkua autossa, muttei löydetty mitään järkevää paikkaa, joten lähdettiin väsyneinä etsimään hotellia. Löydettiin joku kämäinen ja ylihinnoiteltu jossa oli tilaa, joten sinne siis. Seuraavana päivänä käveltiin ympäriinsä ja mentiin Christianiaan, missä ei saanut ottaa kuvia. Nyyh. Keskusta oli jokseenkin ahdistava, mutta vapaakaupungin reunamilla vallitsi leppoisa tunnelma ja talot olivat söpöjä.

Ja käytiin tietty ihmettelemässä tuota kuuluisaa turistinähtävyyttä, Pieni merenneito -patsasta.

Siinäpä se reissu! Ajettiin vielä yön ja Ruotsin läpi Tukholmaan, josta laiva lähti seitsemän aikaan aamulla. Se olikin kuumottavaa pysytellä ratissa hereillä siellä moottoritiellä. Laivalla mätettiin aamupalabuffetissa navat täyteen ja kömmittiin hyttiin nukkumaan. Kotiin tullessa oli 4200 kokemusrikasta ja huippukivaa kilometriä takana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s