Estonia

Reissusta on kotiuduttu. Oli ihan huippu roadtrip, loistava päätös kesälomalle! Rahaa paloi tietysti enemmän kuin oli tarkoitus, ja se telttailukin jäi sitten vaivaiseen kahteen yöhön, kun oleiltiin paljon kaupunkiolosuhteissa, ja hostellin dormiinhan oli kätevämpi ja vähemmän pelokkaampi mennä kuin pystyttää leiriä jonnekin lähiöön. Pizzeriakin alkoi loppureissusta houkuttaa enemmän kuin trangialla kokkailut ja se kaljan tissuttelu oli aikamoista, mut hei kesälomareissu. Autossa nukkuminen taas ylitti jo munkin sietokynnykseni, hyh, se ei ole mikään vaihtoehto. Vielä kamalampaa tosin oli yrittää viimeisenä yönä ajaa Kööpenhaminasta Tukholmaan ja pysyä hereillä ratin takana, kun laiva kotiin lähti aamuseitsemältä. Tuliaisiksi itselle tuli ostettua uusi maatuska ja vaaleanruskea mummokukkahuivi Varsovasta. Nyt vähän kuvakertomusta ensimmäisestä matkanvarren maasta, eli Eestistä, jossa joskus tuli vietettyä pari vuotta asukkaanakin. Kieli on kyllä päässyt nolosti unohtumaan, just ja just sain ostettua huoltsikan yöluukulta leipää.

Eckerö Linella

Epäilyttävän neuvostoliittolaisen näköinen (mutta halpa) hotelli Maardussa. Seuraava päivä kului pikkukyliä tutkimassa ja hylättyjä rakennuksia kuvaillessa.

Keilassa astetta pidemmälle viedyllä piknikillä. Ohikulkijat varmaan luuli mustalaisiksi tai jotain.

Auringonnousu ja aamupalahetki Peipsi-järven rannalla

Tartussa

7 kommenttia artikkeliin ”Estonia

  1. noissa ”aamupalaa peipsijärven rannalla”-kuvissa on jotenki ihana tunnelma ❤ täytyy laittaa mieleen ja mennä aamupalalle näsijärven rannalle heti ku mulla on varaa syödä aamupalaa :DD

    Tykkää

  2. Lensku: auts 😀 mut niinpä, aamupalakin maistuu paremmalta ulkona! ja tuolla oli kyl erityisen kaunista. vastarannalla olevaa venäjää ei melkein näkyny.

    Jenna: kiitti :> haha, pelastava kämppis!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s